Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інформація щодо розгляду звернень громадян та запитів на отримання публічної інформації у жовтні 2021 року

, опубліковано 16 листопада 2021 о 09:11

У жовтні 2021 року до Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків надійшло 4 запити на отримання публічної інформації, що свідчить про обізнаність платників, які знаходяться на обліку. Запити стосувалися питань: надання інформації по підприємству з яким є намір укласти договір поставки, про результати перевірки, про електронний документообіг під час перевірки, тощо.

За результатами розгляду запитів на публічну інформацію згідно з Законом України від 13 січня 2011 року №2939-VI «Про доступ до публічної інформації» запити задоволені та надано запитувану інформацію ініціаторам.

Протягом  жовтня  2021 року до Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків надійшло 1 звернення, що за ознакою надходження відносяться до первинних та індивідуальних. Звернення перебуває на розгляді, оскільки не настав термін його виконання. Питання в зверненні стосується звітності про виплату заробітної плати та сплату податків із неї працівнику підприємства, що знаходиться на обліку. Питання неправомірних дій та бездіяльності працівників органів ДПС у зверненні не піднімалося.