Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Особливості застосування положень антикорупційного законодавства стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану

, опубліковано 30 червня 2022 о 10:17

Сектором з питань запобігання та виявлення корупції Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків підготовлено узагальнену інформацію про особливості застосування вимог Закону України «Про запобігання корупції» від 14.10.2014 № 1700-VІІ (із змінами та доповненнями) щодо фінансового контролю стосовно осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, зокрема щодо подання декларацій, повідомлень про суттєві зміни в майновому стані, повідомлень про відкриття валютного рахунку в установі банку-нерезидента, проведення перевірок, в умовах дії воєнного стану.

Матеріали викладено в презентації тут.

Зазначаємо, що НАЗК надає можливість подавати декларації  навіть підчас війни.

Якщо ви маєте на руках всю необхідну інформацію для заповнення декларації, а також хочете її подати, то ви можете це зробити через персональний кабінет у Реєстрі декларацій: https://portal.nazk.gov.ua/login.

Нагадуємо вам, що декларацію будь-якого виду посадовці зможуть подавати ще 3 місяці після завершення війни без порушення вимог строку подачі. Отож, вам не обов’язково подавати декларації, поки триває війна.

 

Боронимо країну, б’ємо ворога,

наближаємо перемогу.

СЛАВА УКРАЇНІ !!!