Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Виїзна нарада на Дніпропетровщині: підсумували роботу окремих територіальних органів ДПС

, опубліковано 26 лютого 2024 о 09:35

Під головуванням очільниці ДПС Тетяни Кірієнко та за участі керівників окремих структурних підрозділів ДПС на базі Головного управління ДПС у Дніпропетровській області відбулася виїзна нарада з керівним складом територіальних органів ДПС у Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Одеській областях та Південного і Східного міжрегіональних управлінь ДПС по роботі з великими платниками податків. 

Учасники заходу обговорили підсумки роботи за минулий рік та січень 2024 року за певними напрямами, визначили перспективи виконання доведених показників доходів у лютому та березні поточного року. 

«Сучасні реалії вимагають значної мобілізації економіки. Сплата податків до бюджетів у нелегкий для нашої держави час – вагома підтримка економічного фронту. Наповнення бюджету – одна з найбільш важливих складових фінансової стабільності країни, її обороноздатності та соціальної підтримки громадян», – зазначила Тетяна Кірієнко.

Всупереч усім викликам податкова служба працює у штатному режимі – забезпечує стабільне надходження платежів до бюджетів, запроваджує нові та розвиває наявні електронні сервіси, які спрощують взаємодію платників з податковими органами та створюють для них комфортні умови. 

Як наголосила Тетяна Кірієнко, у фокусі уваги ДПС – максимальна підтримка бізнесу одночасно із забезпеченням критично важливого для країни наповнення бюджетів.