Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Східному міжрегіональному управлінні ДПС відбулось обговорення актуальних питань та напрямків діяльності управління

, опубліковано 17 січня 2022 о 16:28

У Східному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків відбулась апаратна нарада, яку провів начальник  Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Богдан Катрушин.

«Проведення апаратних нарад дозволяє нам обмінятися досвідом спеціалістів для вирішення складних питань. Це ефективна форма колективного обговорення питань і прийняття рішень», - зазначив Богдан Катрушин.

В ході проведення апаратної наради керівники самостійних структурних підрозділів управління обговорили актуальні питання та напрямки діяльності управління.

Одним з головних питань на нараді було запобігання проявам корупції. Зокрема, завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції Ошеров Олександр розповів про відповідальність за вчинення корупційних та пов’язаних з корупцією правопорушень, яка, в залежності від скоєного правопорушення, поділяється на кримінальну, адміністративну, дисциплінарну.

«Керівникам структурних підрозділів потрібно звернути увагу підлеглих фахівців на необхідність неухильного додержання обмежень, визначених Законом, сумлінного виконання своїх службових обов’язків, недопущення вчинення корупційних діянь, на недопущення вчинення таких правопорушень, як прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою та несанкціоновані збут або розповсюдження інформації з обмеженим доступом. Платники податків мають бути впевненими, що вони захищені від будь-яких порушень їх прав представниками Служби», - зазначив Богдан Катрушин.

Також в ході наради розглянуті питання про виконання індикативних показників по податку на прибуток у січні 2022 року, очікуване декларування з податку на прибуток за 2021 рік, стан розгляду судових справ та їх супроводження на поточний тиждень.

Наприкінці наради було визначено шляхи та подальші дії фахівців управління стосовно наповнення державної скарбниці.