Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Східному міжрегіональному управлінні відбувся День відкритих дверей для студентів Університету митної справи та фінансів

, опубліковано 06 жовтня 2021 о 17:33

Сьогодні у приміщенні Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків у рамках здійснення профорієнтаційної роботи серед молоді відбувся День відкритих дверей для студентів Університету митної справи та фінансів.

До проведення цього заходу долучилися начальник Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Богдан Катрушин, в. о заступника начальника Олег Басан, заступник начальника управління – начальник відділу податкового адміністрування підприємств гірничої галузі Марина Попова, заступник начальника управління – начальник відділу обліку платників, об’єктів оподаткування та надання адміністративних послуг управління електронних сервісів Сергій Мулін, начальник управління податкового аудиту Аліна Птахіна, заступник начальника управління – начальник відділу моніторингу контрольованих операцій та обміну інформацією Артем Агапєєв, в.о. завідувача сектору кадрового забезпечення та розвитку персоналу Ольга Донєва, завідувач сектору інформаційної взаємодії Ганна Горлачова, викладачі та студенти Університету митної справи та фінансів.   

Під час заходу студенти отримали інформацію  щодо напрямів роботи структурних підрозділів, їхніх основних завдань та функцій, порядку стажування молоді, порядку вступу на державну службу, умов праці посадових осіб.

Богдан Катрушин розповів про організацію проходження виробничої та переддипломної практики студентами вищих навчальних закладів у структурних підрозділах, можливості працевлаштування  молоді після закінчення навчання в Університеті та застосування отриманих знань під керівництвом досвідчених фахівців міжрегіонального управління.

Олег Басан розповів слухачам про діяльність управління супроводження судових справ та відділу по роботі з податковим боргом.

 

З особливостями супроводження великих платників гостей ознайомила Марина Попова.

Не менш цікаво для студентів розповів про популярні адміністративні послуги серед платників податків та електронні  сервіси Державної податкової служби Сергій Мулін.  

Детально щодо діяльності важливого підрозділу як управління податкового аудиту студентів інформувала Аліна Птахіна.

 

Про контрольовані операції, аналітичну роботу у галузі міжнародного оподаткування гостей проінформував Артем Агапєєв.

Майбутні економісти ще не один раз відвідають стіни Східного управління, двері якого завжди відкриті для бажаючих отримати необхідні послуги.

 

 

Викладачі та студенти Університету виразили подяку фахівцям Міжрегіонального управління за цікаві лекції та побажання у подальшому продовжувати спілкування.

Керівництво Східного управління щиро дякує представникам Університету  митної справи та фінансів за можливість презентувати управління як надійного та сучасного роботодавця, що максимально сприяє становленню студентів як спеціалістів.