Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Андрій Суббот: "Податківці Східного МУ завджи готові до конструктивного діалогу"

, опубліковано 30 липня 2021 о 14:11

Сьогодні, 30 липня, у Східному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків (далі – СМУ) в.о. начальника СМУ Андрій  Суббот провів чергову робочу зустріч  з головним бухгалтером ТОВ «ДМЗ КОМІНМЕТ» Катериною Глухою, під час якої обговорили  питання  стосовно кампанії декларування податку на прибуток та перспективи розвитку діяльності підприємства в цілому. Також, у заході взяли участь керівники галузевих підрозділів СМУ. 

Зустріч проходила у невимушеній, конструктивній обстановці. Головний бухгалтер ТОВ «ДМЗ КОМІНМЕТ» Катерина Глуха звернулась до податківців з запитаннями, зауваженнями та пропозиціями, які її хвилюють та отримала кваліфіковану відповідь на них.


Андрій  Суббот підкреслив, що ми з повагою ставимося до платників податків і враховуємо інтереси держави. Великі платники податків – це відповідальні підприємства, наше завдання лише допомогти організувати цей процес, аби він відбувся згідно з чинним законодавством та максимально комфортно для платника.

Керівник зауважив, що фахівці СМУ готові надати роз’яснення з актуальних питань у частині адміністрування податків, які виникають у платників в частині застосування податкового законодавства.