Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулася робоча зустріч в. о. начальника Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з ВПП Андрія Суббота з представниками ПрАТ «Дніпропетровський тепловозоремонтний завод»

, опубліковано 27 липня 2021 о 16:04

Сьогодні, 27 липня, у Східному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків (далі – СМУ) відбулася робоча зустріч в. о. начальника СМУ Андрія  Суббота з представниками ПрАТ «Дніпропетровський тепловозоремонтний завод» з питань ефективної співпраці щодо забезпечення доходної частини бюджету та визначення шляхів погашення податкового боргу .  

З метою вжиття заходів щодо відпрацювання податкового боргу підприємств, що здійснюють економічно-активну господарську діяльність, мають значні обсяги реалізації, дохід, активи, трудові ресурси запрошено представників ПрАТ «Дніпропетровський тепловозоремонтний завод», а саме: головного бухгалтера Олега Дураєва та представника  підприємства від адвокатського об’єднання «ДЕ-ФАКТО» Ірину Сікіріну.

На зустрічі обговорювалися питання ефективної співпраці з питання забезпечення доходної частини бюджету, також окреслені нагальні проблемні питання підприємства та шляхи погашення податкового боргу.

Андрій  Суббот підкреслив, що фахівці відділу по роботі з податковим боргом завжди готові надати кваліфіковану допомогу щодо вирішення питань з погашення податкового боргу.