Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулася зустріч Богдана Катрушина керівника СМУ ДПС по роботі з ВПП з першим заступником голови ДніпроОДА Володимиром Орловим з питань співпраці

, опубліковано 20 липня 2021 о 17:30

Сьогодні, 20 липня 2021 року, у приміщенні ДніпроОДА за ініціативою в. о. начальника Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Богдана Катрушина відбулася зустріч з питань розвитку та зміцнення взаємодії у реалізації державної політики у сфері децентралізації, а також з метою підвищення платоспроможності територіальних громад Дніпропетровської області.

Під час зустрічі обговорено найбільш ефективні форми співпраці та взаємодії у частині питань, пов’язаних з підвищенням  платоспроможності громад.

«Ми продовжуємо рухатися в завершенні реалізації  реформи децентралізації. Координуємо зусилля, обмінюємося інформацією. Впевнений, синергія та співпраця між обласною адміністрацією та податковою службою буде народжувати правильні механізми й документи, які позитивно сприйматимуть люди», — зазначив перший заступник очільника ДніпроОДА Володимир Орлов.

«Особливо актуальна ефективна співпраця щодо прогнозування, планування та наповнення бюджетів територіальних громад. Особливо зважаючи на реалізацію програми «Велике будівництво». Податківці завжди готові надати кваліфіковану допомогу громадам в умовах реформ: проведення навчальних заходів з питань оподаткування, консультації щодо вдосконалення податкового законодавства, поради щодо формування бюджетів територіальних громад та пошуку резервів для їх наповнення», — підкреслив в. о. начальника Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з ВПП Богдан Катрушин.

Сторони наголосили на важливості встановлення механізмів взаємодії і взаємовигідного партнерства та об'єднанні зусиль щодо спільних дій, в межах повноважень, для успішного вирішення завдань.