Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці взяли участь у зустрічі з керівництвом ДП «Виробниче об’єднання «Південний машинобудівний завод ім. О.М.Макарова»

, опубліковано 20 липня 2021 о 17:15

Днями, 19 липня 2021 року, за ініціативою директора департаменту по роботі з доходами місцевого бюджету Дніпровської міської ради  Олександра Козіка відбулася зустріч з керівництвом одного з бюджетоутворюючих підприємств міста – Державного підприємства «Виробниче об’єднання «Південний машинобудівний завод   ім. О.М.Макарова».

З огляду на значний обсяг податкового боргу підприємства по місцевих податках, у зустрічі прийняв участь начальник відділу по роботі з податковим боргом Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Олександр Мороз.

Запрошені представники Державного підприємства «Виробниче об’єднання «Південний машинобудівний завод   ім. О.М.Макарова», а саме, начальник планово-економічного відділу Дмитро Нікон та начальник юридичного відділу Віктор Ковальов, окреслили нагальні проблемні питання підприємства та наголосили на необхідності їх вирішення.

Для пошуку шляхів подолання причин несплати підприємством податків і зборів учасниками зустрічі обумовлено доцільність розробки спільного плану заходів з визначенням конкретних напрямків та термінів їх виконання. 

Олександр Мороз наголосив, що податківці завжди готові надати кваліфіковану допомогу та пораду щодо вирішення питань з погашення податкового боргу. 

У свою чергу директор департаменту по роботі з доходами місцевого бюджету Дніпровської міської ради  Олександр Козік акцентував увагу на готовність спеціалістів департаменту по роботі з доходами місцевого бюджету Дніпровської міської ради  до якісної та ефективної співпраці з податковою службою та платниками податків, задля забезпечення виконання дохідної частини бюджету Дніпровської міської територіальної громади.