Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Керівництво Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків взяло участь у вебінарі з питань ПДВ, який був організований ВГО «Асоціація платників податків України».

, опубліковано 07 липня 2021 о 16:51

Сьогодні, 07 липня 2021 року відбувся Перший спільний он-лайн Вебінар у форматі відео конференції з проблемних питань бізнесу, зокрема, які стосуються оподаткування ПДВ, організований  ВГО «Асоціація платників податків України».  Модератором заходу була Генеральна директорка ВГО АППУ Людмила Герасименко, яка ініціювала зутріч колегам - податківцям з платниками податків саме для того, щоб розглянути та вирішити існуючі проблеми.  

Даний захід відбувся за участі Територіальних відділень ВГО АППУ в областях та м. Києві, спільно з представниками Державної податкової служби України та ГУ ДПС в областях і місті Києві, платників податків.

На робочій нараді Східне міжрегіональне управлііння ДПС по роботі з великими платниками податків представляли керівник - Богдан Катрушин, в.о. заступника начальника - Юрій Назаренко та керівники відповідних структурних підрозділів.

Асосіацією платників податків України разом з Департаментом управління ризиками ДПС України запроваджено щоквартальне проведення таких он-лайн Вебінарів.

Даний захід пройшов у конструктувному діалозі з бізнесом. Розглядалося багато нагальних питань, які стосуються оподаткування ПДВ як на центральному, так і на регіональному рівнях.