Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Східним міжрегіональним управлінням ДПС по роботі з великими платниками податків підписано договір про співпрацю з Університетом митної справи та фінансів

, опубліковано 17 червня 2021 о 15:13

Сьогодні,  17 червня 2021 року,  керівник Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Богдан Катрушин разом із колегами завітав до Університету митної справи та фінансів для підписання договору про співпрацю. Делегацію податківців радо зустріли ректор Універсітету митної справи та фінансів Дмитро Бочаров та перший проректор - Віктор Ченцов.      

Богдан Катрушин розповів майбутнім випускникам університету про особливості та переваги роботи на державній службі, а саме у Східному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків. Акцентував увагу на тому, що великий бізнес це дуже відповідальний бізнес. Основна мета, яку ми перед собою ставимо – надання якісних послуг великому бізнесу, забезпечення збільшення надходжень платежів до бюджетів усіх рівнів, ефективне адміністрування податків, зборів та платежів, формування кваліфікованої  та мотивованої команди.

Детально зупинився на окремих питаннях щодо можливостей, які надає державна служба, пріоритетних напрямках роботи, особливостях процедури проведення конкурсів на вакантні посади та Програмі адаптації новопризначених працівників органів ДПС.

Ректор університету Дмитро Бочаров наголосив, що однією з головних віх взаємодії є працевлаштування випускників, проходження практик та стажувань для студентів.

Також сторони дійшли згоди щодо запрошення на практичні заняття співробітників податкової служби для опрацювання реальних кейсів з повсякденного робочого процессу податківців.

Після підписання договору студенти, викладачі та керівники практик мали змогу поспілкуватись з представниками міжрегіонального управління - Ольгою Донєвой та Ганною Горлачовою. Вони надали вичерпні відповіді на запитання учасників заходу. 

Ми сподіваємося, що тісна співпраця та порозуміння дозволить забезпечити організаційну підтримку заходів, пов’язаних із освітньою, навчально-просвітницькою і науково-консультаційною діяльністю, також у студентів з’явиться можливість отримувати корисну інформацію  від досвідчених податківців.