Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Дніпрі відбувся міжнародний інвестиційний форум «UkraineInvest Talks: Dnipro»

, опубліковано 31 травня 2021 о 10:29

Зазначимо, що 27 травня 2021 року в Дніпрі у бізнес-центрі «Кудашевський» пройшов інвестиційний форум «UkraineInvest Talks: Dnipro», організований Державною установою «Офіс із залучення та підтримки інвестицій» разом з Дніпровською міською радою.

Від податкових органів великого бізнесу східного регіону прийняв участь у зазначеному міжнародному заході керівник Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Богдан Катрушин.  

Дніпро — лідер із залучення інвестицій на розвиток. Тому саме в нашому місті започатковано  серію зустрічей, спрямованих на популяризацію інвестиційного потенціалу в регіонах України.

Прем’єр-міністр України  Денис Шмигаль,  Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, представники місцевих органів влади, відомі гравці бізнес сфери, експерти та міжнародні фінансисти приїхали особисто і підключились онлайн до обговорення інвестиційного потенціалу сходу країни.

Форум став інтерактивним майданчиком для спілкування органів влади і інвесторів, платформою для формування міжнародної та української інвестиційної спільноти щодо прогресу реформ і розвитку інвестиційного клімату в України.

Цей форум транслювався у 40 країнах. Пандемія COVID-19 додала невизначеності світовим ринкам інвестицій. Україні вдалося утримати позиції. Однак для стабілізації та подальшого залучення коштів в економіку, уряд прийняв низку ініціатив. Аби інвестиційна привабливість нашої країни зросла.

Очільник Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Богдан Катрушин висловив найщирішу вдячність організаторам форуму, зокрема заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів Міллеру  Володимиру Володимировичу за високий рівень організації заходу та побажав всім учасникам форуму  плідної співпраці  задля розвитку країни.

Керівник міжрегіонального управління запевнив, що податкова служба завжди готова до конструктивного діалогу з великим бізнесом та прикладатиме максимум зусиль щодо створення сприятливих податкових умов.

«Цей форум по-справжньому  продемонстрував новий рівень відносин центральної влади, бізнес-спільноти, виконавчої влади у регіонах  та органів місцевого самоврядування», - зазначив Богдан Катрушин.