Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Дніпрі стартувала серія заходів, спрямованих на популяризацію інвестиційного потенціалу в регіонах України

, опубліковано 27 травня 2021 о 16:52

Сьогодні, у Дніпрі стартував цикл інвестиційних форумів.                                                  Цей захід – інтерактивна платформа для формування міжнародної та української інвестиційної спільноти щодо прогресу реформ та розвитку інвестиційного клімату на сході України.

Керівник Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Богдан Катрушин взяв участь у міжнародному інвестиційному форумі "UkraineInvest" у Дніпрі, який організований Державною установою «Офіс із залучення та підтримки інвестицій» разом з Дніпровською міською радою. Панельні дискусії відбулися у бізнес-центрі «Кудашевський».

Відкриття форуму розпочалося із вітальних слів Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля та приймаючої сторони Дніпровського міського голови Бориса Філатова.

У форумі взяли участь представники центральної влади, керівництво Офісу Президента, регіональної виконавчої влади, бізнес-спільноти, фінансових організацій, експерти, лідери місцевого самоврядування.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у своєму виступі зазначив, що реформа податкових органів, супровід інвесторів зі значними інвестиціями та діджиталізація сприятимуть покращенню інвестиційного клімату в країні.

 

Ще одним із кроків до покращення інвестиційного клімату є закон про «інвестиційних нянь», який був схвалений за ініціативи Президента Володимира Зеленського.

Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко зазначив, що насамперед для залучення інвестицій держава повинна створити благодатні економічні та податкові умови.

На форумі говорили про інвестиційний клімат, посилення співпраці з органами влади, механізми залучення інвестицій, міжнародний досвід функціонування індустріальних парків в Україні та важливість приватно-державного партнерства.

Саме у Дніпрі започатковано серію зустрічей, спрямованих на популяризацію інвестиційного потенціалу в регіонах України.

Цей форум продемонстрував новий рівень відносин центральної влади, бізнес-спільноти, виконавчої влади у регіонах  та місцевого самоврядування.