Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Керівництво Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків взяло участь у нараді ДПС України

, опубліковано 13 квітня 2021 о 13:27

Сьогодні відбулась апаратна нарада ДПС у режимі відеоконференцзв’язку, під час якої обговорено ряд важливих питань, серед них: про стан виконання індикативних показників доходів у квітні ц.р.,про стан реєстрації у квітні ц.р. податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, про стан організації з погашення податкового боргу та про заходи протидії поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2.

У свою чергу в. о. начальника Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Богдан Катрушин окреслив головні вектори у роботі управління, надав керівникам структурних підрозділів низку відповідних доручень та націлив колектив управління на виконання завдань, доведених ДПС України, та необхідність відпрацювання всіх наявних резервів.

Також, керівник Міжрегіонального управління Богдан Катрушин звернув увагу на безумовне дотримання вимог наказу ДПС від 27.03.2020 № 155 «Про додаткові заходи з попередження гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2.