Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Східному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками відбулася лекція-семінар за тематикою: «Запобігання та протидія корупції».

, опубліковано 13 січня 2022 о 17:19

Працівниками сектору з питань запобігання та виявлення корупції для співробітників Міжрегіонального управління 13 січня 2022 року проведено лекцію-семінар за тематикою: «Запобігання та протидія корупції».

Завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції Ошеров Олександр довів до відома присутніх вимоги Закону України «Про запобігання корупції» від 14.10.2014 № 1700-VII (із змінами) щодо необхідності неухильного додержання обмежень, визначених Законом, сумлінного виконання своїх службових обов’язків, недопущення вчинення корупційних діянь.

Він розповів про відповідальність за вчинення корупційних та пов’язаних з корупцією правопорушень, яка, в залежності від скоєного правопорушення, поділяється на кримінальну, адміністративну, дисциплінарну.

Особливу увагу фахівців управління було звернуто на недопущення вчинення таких правопорушень, як прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою та несанкціоновані збут або розповсюдження інформації з обмеженим доступом.

Також, співробітники сектору з питань запобігання та виявлення корупції звернули увагу на додержання вимог чинного законодавства при взаємовідносинах з суб’єктами господарювання. Було наголошено про необхідність додержання встановлених законодавчими актами та внутрішніми розпорядчими документами способів взаємодії (спілкування та отримання документів чи інформації) з платниками податків, недопущення взаємостосунків поза межами правового поля.