Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа є відкритим майданчиком для спілкування

, опубліковано 12 липня 2024 о 11:14

Комунікаційна податкова платформа є відкритим майданчиком для спілкування з лідерами думок, представниками асоціацій, професійних об’єднань, які захищають інтереси платників податків.

У разі виникнення питань, що потребують оперативного розгляду, радимо  платникам податків звертатися на комунікаційні податкові платформи. На них платники податків можуть отримати допомогу у вирішенні проблемних питань. Такий формат спілкування з податковою службою дозволяє швидко та якісно вирішити проблеми, які виникають у платників у процесі їхньої господарської діяльності.

Представники інститутів громадянського суспільства та бізнес-асоціацій мають можливість  більш оперативно та якісно взаємодіяти з фахівцями Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків. Для цього необхідно надіслати звернення на електронну скриньку платформи evp.ikc@tax.gov.ua. На вказану електронну скриньку також можна направити пропозиції щодо проведення спільних зустрічей, засідань «круглих столів» або інших заходів з метою обговорення проблемних питань.

У зверненнях платникам в обов’язковому порядку необхідно зазначити інформацію для зворотнього зв’язку  (номер телефону для контакту, e-mail тощо).

Звернення, які надходять на адресу платформи, швидко опрацьовуються.