Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Східному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків відбулося онлайн-навчання за участю платників податків

, опубліковано 24 травня 2024 о 13:44

У Східному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків відбулося онлайн-навчання за участю платників податків. 

Темою семінару визначено: правильне уточнення звітності з податку на додану вартість. Фахівці Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків, для зручності у користуванні, представили учасникам заходу презентацію з вищезазначеної теми. 

В ході вебінару приділено увагу нюансам заповнення і подання податкової звітності з податку на додану вартість. Запропоновано детальний алгоритм із заповнення додатків  до уточнюючого розрахунку до декларації з ПДВ та виправленням допущених помилок. 

Долучайтесь до такого формату спілкування, адже фокусом уваги податкової служби – інформаційні потреби платників податків.  

Ви завжди отримаєте корисну інформацію з податкової тематики, навички заповнення податкової звітності та розуміння оптимальних механізмів сплати податків.