Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Онлайн-зустріч Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з Радою бізнес-омбудсмена

, опубліковано 01 травня 2024 о 13:35

Східне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків продовжує курс на відкритість у своїй діяльності та співпрацю з організаціями, які представляють інтереси платників податків, оскільки завдяки діалогу та співробітництву вдається знаходити оптимальні рішення, які дозволяють зберігати баланс інтересів держави та бізнесу. 

Цього разу, на онлайн-зустрічі розглядалися питання невідповідності у платника  рівня сплати податків стосовно середньогалузевого показника та можливі здійснені ризикові операції.

Фахівцями Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків надано правову аргументацію на поставлені питання та рекомендації для врегулювання окремих випадків.

Виконуючий обов’язки начальника Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками Петро Кливець подякував за плідну зустріч та взаєморозуміння.

Задля удосконалення комунікації з бізнесом діє комунікаційна податкова платформа – evp.ikc@tax.gov.ua.