Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Розділ «Онлайн-навчання» доповнено новими матеріалами для платників

, опубліковано 26 квітня 2024 о 09:15

У розділі «Онлайн-навчання»( https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya) на вебпорталі ДПС, який містить корисну інформацію з податкової тематики, навички заповнення податкової звітності та розуміння оптимальних механізмів сплати, розміщено нові матеріали.

У підрозділі «Податок на додану вартість»( https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya/podatok-na-dodanu-vartist/) розміщено матеріал «Щодо сплати ПДВ при продажу товарів/послуг через закордонні маркетплейси»( https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya/podatok-na-dodanu-vartist/yuridichni-osobi/vidpovidalnist-platnikiv/776971.html).

Підрозділи «Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки»( https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya/podatok-na-neruhome-mayno/) та «Плата за землю»( https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya/plata-za-zemlyu/) доповнено матеріалом «До уваги платників плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки!»( https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya/podatok-na-neruhome-mayno/yuridichni-osobi/osoblivosti-spravlyannya-podatku--zboru-/776746.html).

У підрозділі «Акцизний податок»( https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya/aktsizniy-podatok/) розміщені матеріали «Про зміни обчислення акцизного податку у разі недотримання норм втрат/витрат підакцизної продукції»( https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya/aktsizniy-podatok/poryadok-skladannya-ta-podannya-deklaratsii-aktsiznogo-podatku/78915.html) та «Про запровадження з 1 вересня 2024 року оподаткування акцизним податком нікотиновмісних продуктів для орального застосування та їх розмежування як окремих видів нікотиновмісної продукції для орального застосування»(https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya/aktsizniy-podatok/osoblivosti-spravlyannya-podatku/777701.html).

Розділ «Онлайн-навчання» мобільний. Він доповнюється новими підрозділами відповідно до потреб платників податків. Вся інформація викладена у відео, презентаційних та текстових матеріалах, які постійно оновлюються та доповнюються.

Загалом на сьогодні розділ «Онлайн-навчання» містить майже 300 відео, текстових та презентаційних матеріалів.