Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Онлайн-зустріч Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з Радою бізнес-омбудсмена

, опубліковано 05 квітня 2024 о 13:19

Щодо відповідності/невідповідності платників податків критеріям ризиковості була присвячена тема онлайн-зустрічі Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків під головуванням керівника Петра Кливця з Радою бізнес-омбудсмена.

Учасники зустрічі опрацювали звернення підприємства до Ради бізнес-омбудсмена стосовно виконання податковою службою судових ухвал, роботи комісії Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків про відповідність/невідповідність критеріям ризиковості.

Фахівцями Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків надано правову аргументацію на поставлені питання та рекомендації для врегулювання окремих випадків.

Задля удосконалення комунікації з бізнесом діє комунікаційна податкова платформа – evp.ikc@tax.gov.ua. Долучайтеся та отримуйте цікаві кейси від спеціалістів.