Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч Фінансово-податкового комітету ЕВА Dnipro з фахівцями Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків

, опубліковано 26 березня 2024 о 15:26

Актуальні питання адміністрування податку на прибуток підприємств обговорювали сьогодні учасники онлайн – зустрічі, яка відбувалася у форматі ZOOM. Представникам Фінансово-податкового комітету ЕВА Dnipro під час заходу надали ґрунтовні відповіді фахівці Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків.

Спікери розповіли про заповнення квартальної звітності з податку на прибуток та застосування податкових різниць, нюанси виправлення помилок минулих періодів, новації у заповненні додатка РІ, звітування резидентів ДіяСіті на загальній системі оподаткування.

Крім того, були розʼяснені питання від учасників бізнес-асоціації щодо подання декларації з рентної плати та особливостей заповнення державному підприємству річної декларації з податку на прибуток при сплаті дивідентів та авансових внесків на них.

Нагадуємо, що для оперативної комунікації з бізнесом діє комунікаційна податкова платформа – evp.ikc@tax.gov.ua. Тож, долучайтеся та отримуйте цікаві кейси від спеціалістів Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків.