Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представники ДПС та Ради бізнес-омбудсмена провели чергове засідання експертних груп

, опубліковано 28 лютого 2024 о 12:22

Новий пакет звернень від платників податків, який надійшов на адресу Ради бізнес-омбудсмена, розглянули сьогодні учасники засідання експертних груп ДПС та РБО.

Під час зустрічі представники ДПС прокоментували питання бізнесу щодо адміністрування податку на додану вартість, зупинення реєстрації податкових накладних. Також обговорювався стан виконання податковою службою судових рішень.

Податківці відповіли на прикладні питання, акцентували увагу на окремих нюансах податкового законодавства та надали рекомендації щодо врегулювання певних ситуацій.

Нагадуємо, що для оперативної комунікації з бізнесом в органах ДПС діють комунікаційні податкові платформи (https://tax.gov.ua/others/kontakti/komunikatsiyni-podatkovi-platformi). Отримати розʼяснення також можна за телефонами «гарячих ліній»( https://tax.gov.ua/others/kontakti/garyachi-linii-teritorial) та у Контакт-центрі ДПС(https://tax.gov.ua/others/kontakt-tsentr/).

Крім того, на вебпорталі ДПС функціонує розділ «Онлайн-навчання», в якому зібрано корисну для платників інформацію щодо оподаткування. Розділ розміщено за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya.