Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Вінниччині відбулась робоча нарада з керівниками територіальних органів ДПС

, опубліковано 22 лютого 2024 о 11:54

Очільниця ДПС Тетяна Кірієнко здійснила робочий візит до Вінницької області, під час якого відбулась нарада з керівниками територіальних органів ДПС Вінницької, Житомирської, Кіровоградської, Рівненської, Хмельницької та Черкаської областей. 

Метою заходу стало підбиття підсумків та аналіз роботи за 2023 рік, обговорення стратегічних напрямків подальшої діяльності, а також вирішення актуальних питань щодо покращення ефективності адміністрування податків.  

«Наразі наша мета полягає в безумовному виконанні всіх завдань, що стоять перед ДПС. У теперішніх умовах кожна гривня, сплачена у вигляді податків, має ключове значення для функціонування держави. Тому нашим пріоритетом є ретельний аналіз поточної ситуації та активізація роботи з метою максимально ефективного забезпечення надходження коштів до бюджету», – зазначила Тетяна Кірієнко.

У ході візиту представники ДПС спільно з начальником Вінницької обласної військової адміністрації Сергієм Борзовим вшанували памʼять загиблого на війні працівника ДПІ м. Вінниці Віталія Кудрика.