Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбувся семінар-практикум з дотримання правил протипожежної безпеки

, опубліковано 21 листопада 2023 о 14:12

У Східному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків (далі – Міжрегіональне управління) відбувся семінар-практикум щодо протипожежної безпеки.

Спікером зустрічі виступила Анна Пасєвін – фахівець відділу Дніпровського району центру забезпечення діяльності Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області. Семінар відбувся з метою надання консультаційної допомоги та був представлений алгоритм дій протипожежної безпеки. Присутнім повідомлено про першочергові дії співробітників у разі виникнення пожежі, наголошено про необхідність усунення всіх ймовірних умов виникнення таких надзвичайних ситуацій, а також передбачено засоби для мінімізації їх наслідків.

Другою частиною зустрічі був інструктаж з працівниками Міжрегіонального управління щодо користування первинними засобами пожежогасіння з практичною демонстрацією. 

Заступник начальника управління Євгеній Босенко зробив підсумок щодо проведеного заходу та наголосив на неухильному дотриманні правил безпеки, адже вони рятують життя.