Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Великим платникам Сходу надано 3621 адміністративну послугу з початку 2023 року

, опубліковано 02 червня 2023 о 15:45

За результатами роботи  у 2023 році, фахівцями Східного міжрегіонального управління надано 3621 адміністративну послугу,  у т.ч. у травні - 586.

Найбільшу кількість адміністративних послуг за вказаний період було надано по реєстрації реєстраторів розрахункових операцій з початку року 2888, у т.ч. у травні – 509.

По реєстрації книг обліку розрахункових операцій з початку року  надано 621 адміністративну послугу, у т.ч. у травні - 48.

Зареєстровано розрахункових книжок до реєстраторів розрахункових операцій з початку року 89, у т.ч. у травні - 25. Всі послуги  надані в електронній формі.

Упродовж 2023 року було надано 23 витяги з реєстру платників податків на додану вартість,  у т.ч. у травні - 4.

Стосовно сплаченого нерезидентом в Україні податку на прибуток (доходи) упродовж 2023 року видано 32 довідки, у т.ч. у травні - 16.

Скарг від платників податків на якість та оперативність надання адміністративних послуг не надходило.

З метою забезпечення зворотнього зв’язку з платниками податків щодо якості наданих адміністративних послуг в Інтернет-мережі платники можуть направляти інформацію на поштову скриньку officevp.dp.public@tax.gov.ua .

Для збору пропозицій у холі адміністративної будівлі Східного міжрегіонального управління у місті Дніпро за адресою: проспект О. Поля, буд.57,  розташовано також поштову скриньку.