Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Особливості електронного декларування в умовах воєнного стану

, опубліковано 13 березня 2023 о 13:54

Протягом березня 2023 року Національна школа суддів України проводить підготовку та підвищення рівня кваліфікації суддів, помічників суддів і працівників апаратів місцевих та апеляційних судів в режимі онлайн-семінару на тему: “Особливості застосування положень антикорупційного законодавства стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану: коментарі та роз’яснення. Конфлікт інтересів”. 10 березня 2023 року до відеотрансляції  Дніпровського регіонального відділення школи суддів долучилось більше 200 слухачів з усіх регіонів України.

Серед спікерів навчального процесу був головний державний інспектор сектору з питань запобігання та виявлення корупції Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Максим ЗАХАРОВ, який звернув увагу на практичні аспекти заповнення електронних декларацій та застосуванні окремих положень Закону України  “Про запобігання корупції” стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану.

Також, у заході приймали участь суддя Вищого антикорупційного суду Інна БІЛОУС, яка зупинилась  на практиці застосування антикорупційного законодавства та здійснення заходів щодо запобігання корупції в суді в умовах змін законодавства України, та начальник відділу запобігання та виявлення корупції Верховного Суду Оксана КОМАР, яка розповіла про відповідальність за порушення антикорупційного законодавства і правове регулювання конфлікту інтересів у сфері правосуддя.

 

Ознайомитись з презентаційними матеріалами щодо фінансового контролю можна тут.