Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Використання платниками податків комунікаційної податкової платформи допомагає оперативно розв'язувати актуальні питання

, опубліковано 03 січня 2023 о 09:00

Східне Міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків запрошує представників бізнес-спільноти користуватися  комунікаційною податковою платформою, за допомогою якої вони зможуть більш оперативно та якісно комунікувати з нашими фахівцями. Для цього необхідно надіслати звернення на електронну скриньку платформи evp.ikc@tax.gov.ua.

У зверненнях платникам в обов’язковому порядку необхідно зазначити інформацію для зворотнього зв’язку  (номер телефону для контакту, e-mail тощо).

Звернення, які надходять на адресу платформи, швидко опрацьовуються та надається зворотній зв'язок. Це дозволяє активізувати діалог та оперативно розв’язати актуальні питання стосовно податкового законодавства, які виникають у роботі бізнесу. На вказану електронну скриньку також можна направити пропозиції щодо проведення спільних зустрічей, засідань «круглих столів» або інших заходів з метою обговорення проблемних питань.

Користуйтеся можливістю отримати необхідну інформаційну підтримку.