Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У рамках комунікаційної податкової платформи проведено онлайн–зустріч з представниками бізнес–спільноти

, опубліковано 18 листопада 2022 о 15:05

Фахівці Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з ВПП під керівництвом заступника управління Євгенія БОСЕНКО продовжують співпрацювати  з  представниками бізнес–спільнот.

Слухачами вебінару виступили представники Територіального відділення АППУ у Дніпропетровській області.

Темою обговорення були питання, які виникають у платників ПДВ через внесення змін до  Постанови КМУ від 11.12.2019 № 1165 «Про затвердження порядків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних» (зі змінами) та Наказ МФУ від 12.12.2019 № 520 «Про затвердження Порядку прийняття рішень про реєстрацію/відмову в реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних».

Фахівцями були надані детальні роз’яснення щодо дій платника податків у разі зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування ЄРПН, подання таблиці даних платника податку на додану вартість, порядку дій платника податку та ДПС після подання таблиці та інше.

Під час заходу фахівці управління презентували матеріали з вищезазначеної теми для представників бізнес-спільноти.  

Запрошуємо платників податків та представників бізнес–асоціацій до спілкування за допомогою комунікаційної податкової платформи за адресою evp.ikc@tax.gov.ua