Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків продовжують приймати участь у семінарах

, опубліковано 15 серпня 2022 о 14:14

Фахівці Східного міжрегіонального управління ДПС  по роботі з великими платниками податків продовжують приймати участь у семінарах.

Цього разу за тематикою: “Практичні аспекти роботи спеціалістів служб управління персоналом”, проведеного за ініціативою Дніпровського регіонального відділення спільно з  Одеським регіональним відділенням НШСУ та “Вінницьким навчальним центром”.

Одним із питань, що розглядалось під час проведення семінару, були особливості застосування положень антикорупційного законодавства стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану.

Спікером навчального процесу з зазначеного питання виступив  головний державний інспектор сектору з питань запобігання та виявлення корупції Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з ВПП Максим ЗАХАРОВ.

Семінар проводився на платформі “Zoom” для працівників апаратів місцевих та апеляційних судів 24 областей України, загалом долучились до відеотрансляції семінару більше 150 слухачів державних судових адміністрацій.

Під час семінару слухачі ознайомилися з особливостями застосування строків подання декларацій, повідомлень про суттєві зміни в майновому стані та відкриття валютних рахунків в установі банку-нерезидента, проведення перевірок тощо. Також, була приділена увага особливостям декларування грошових надходжень для допомоги силам безпеки та оборони України та постраждалим від агресії російської федерації  особам, отриманих доходів (соціальної допомоги) та набуття/втрати майна, зумовлених наслідками бойових дій, та інше.

Учасники семінару мали можливість в чаті поставити запитання та отримати на них  відповіді.