Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представники ДПС та Ради бізнес-омбудсмена обговорили формати подальшої співпраці

, опубліковано 02 серпня 2022 о 15:28

Напрями подальшої взаємодії у вирішенні питань щодо оподаткування, з якими платники податків звертаються до Ради бізнес-омбудсмена, обговорили сьогодні представники ДПС та Ради.

Під час зустрічі відзначалися результативні заходи, які були проведені ДПС спільно з Радою у 2022 році. Так, зокрема, було отримано позитивний фідбек від бізнесу щодо проведених протягом травня – червня спільних вебінарів на податкову тематику.

Ефективна комунікація з Радою бізнес-омбудсмена також надає можливість податківцям відпрацьовувати ті напрями адміністрування, що потребують більшої уваги

У свою чергу представники Ради відзначили готовність ДПС до подальшої співпраці у різних форматах. Учасники обговорили окремі питання щодо роботи системи автоматизованого моніторингу відповідності податкових накладних/розрахунків коригування критеріям оцінки ступеня ризиків,  виконання судових рішень тощо.

За результатами заходу було вирішено запровадити регулярні зустрічі представників ДПС та РБО для оперативного розгляду звернень бізнесу у рамках Комунікаційної податкової платформи.