Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надходження податку на прибуток від великих платників Сходу збільшилися у 3,8 разів у порівнянні з відповідним періодом минулого року

, опубліковано 09 грудня 2021 о 08:15

Про результати надходжень податку на прибуток до зведеного бюджету розповіла для ЗМІ  в.о. начальника Східного міжрегіонального управління по роботі з великими платниками податків Валентина Моренко.

За її словами, головним завданням державної податкової служби є злагоджена та конструктивна робота фахівців податкової служби з представниками бізнес-спільноти для усвідомлення ними важливості своєчасної сплати податків до бюджетів.

«Одним із бюджетоформуючих податків є податок на прибуток підприємств. Фактичні надходження податку на прибуток до зведеного бюджету у січні-листопаді п.р. склали 53259,5 млн грн, що перевищують на 39160,3 млн грн або у 3,8 разів фактичну сплату цього податку у січні-листопаді 2020 року (14099,2 млн грн). Справи складаються якнайкраще у тих суб’єктів господарювання, які сумлінні у сплаті податків та здійснюють діяльність прозоро», - зазначила Валентина Моренко.