Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представники Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з ВПП взяли участь в урочистій церемонії нагородження сумлінних платників податків

, опубліковано 02 грудня 2021 о 18:00

Сьогодні, 02 грудня, в онлайн та офлайн форматах відбулася урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського Ювілейного Рейтингу «Сумлінний платник податків – 2020» за участю президента Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» Гріголи Катамадзе, Міністра фінансів України Сергія Марченка, першого заступника Голови Державної податкової служби України Наталії Рубан, в. о. ректора Державного податкового університету Валентини Унинець – Ходаківської.

У регіонах, в режимі онлайн, до урочистостей долучилися    керівники Головних управлінь ДПС в областях, міжрегіональних управлінь ДПС по роботі з великими платниками податків, територіальних відділень Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» та платники податків – переможці Рейтингу.

Вже десятий рік поспіль кращі платники з усієї країни отримують почесні нагороди і визнання своє праці на державному рівні. Засновником такого рейтингу є Асоціація платників податків України.

Від Східного міжрегіонального управління в урочистому заході, який відбувся у приміщенні ГУДПС у Дніпропетровській області, взяв  участь в.о. заступника начальника Східного МУ ДПС по роботі з ВПП Басан Олег  Олександрович.

«Місто Дніпро – це те місто, де платники податків найсумлінніші та найкращі. І я пишаюся цим!», - зазначив Олег Басан.

Нам дуже приємно, що серед 81 платника податків в цілому по Україні, саме наш платник податків ТОВ «КПД»,  увійшов до найкращих у Рейтингу, як сумлінний платник податків у галузі інших видів промисловості, та став переможцем Всеукраїнського Ювілейного Рейтингу «Сумлінний платник податків – 2020».

TOB «КПД» підтримує Програму ООН відмови від поліетиленових пакетів, цим підприємством було розроблено технологію та розпочато випуск біорозкладних та придатних до компосту пакетів для сміття, а також вологих серветок та туалетного паперу, що розчиняються у воді. Щомісячно ТОВ «КПД» виготовляється 8 500 000 умовних одиниць пакетів для сміття та 10 000 000 умовних одиниць вологих серветок.

Диплом переможця та почесний нагрудний знак директору ТОВ «КПД» Григорян Любові Олексіївни вручили Голова Ради ТВ ВГО АППУ в Дніпропетровській області Захарова Вікторія Вікторівна, заступник начальника ГУ ДПС у Дніпропетровській області Мазур Ольга Анатоліівна та в.о. заступника начальника Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з ВПП Басан Олег Олександрович.

Щиро вітаємо з перемогою директора підприємства Григорян Любов Олексіївну!

Бажаємо успішного росту, нових звершень та нових можливостей.

Велика дяка Всеукраїнській громадській організації «Асоціація платників податків України» в особі Голови Ради ТВ ВГО АППУ в Дніпропетровській області Захарової Вікторії Вікторівни за запрошення.

Ми вдячні Вам, що Ви багато років невпинно працюєте над створенням сприятливих умов для розвитку підприємств, посиленням авторитету платників податків та максимально допомагаєте та захищаєте інтереси українського бізнесу.

У свою чергу, Східне міжрегіональне управління завжди готове до конструктивного діалогу з бізнесом та надання кваліфікованої допомоги. 

"Сумлінна сплата податків – це результат дієвої співпраці!", - підкреслив  Олег Басан.