Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання Богдана Катрушина з Днем вшанування пенсіонерів та ветеранів податкової служби

, опубліковано 29 жовтня 2021 о 15:45

Ветерани податкової служби – поєднання унікального досвіду, витримки та гарту, невід’ємна частина колективу сучасного управління і приклад для нових поколінь податківців. Навіть сьогодні старші колеги не залишають молодших спеціалістів та завжди готові прийти на допомогу і поділитися своїми безцінними навичками.

Нове покоління фахівців високо цінує можливість спілкуватися з досвідченими, обізнаними у своїй справі людьми, звертатися до них за порадами, обговорювати шляхи вирішення нагальних питань та нових цінних ідей. І дуже вдячні за те, що двері старших коллег та їх серця завжди відкриті для молодих спеціалістів.

Дякуємо вам за вклад у розвиток і становлення податкової справи, піднесення авторитету професії! Бажаємо, щоб будь-які Ваші починання супроводжував успіх і життя якомога частіше дарувало приємні моменти! Щоб Ваші рідні та близькі були здоровими і щасливими, а поряд з Вами були надійні й віддані друзі! Нехай кожен Ваш день проміниться теплом, повниться цікавими справами, добром та любов’ю! Здоров’я, щастя, родинного затишку, здійснення всіх Ваших задумів і сподівань!

Ми пам’ятаємо всі зустрічі, нехай світлини з тих років нагадають вам про ці дні.

З повагою

начальник Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з ВПП

Богдан КАТРУШИН