Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Андрій Суббот: Тісна співпраця - запорука успіху

, опубліковано 25 жовтня 2021 о 11:25

Днями, для налагодження тісної співпраці, у Східному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків (далі – СМУ) відбулася робоча зустріч заступника начальника СМУ Андрія  Суббота з головним бухгалтером ПрАТ "ГЛИНИ ДОНБАСУ" Вікторією Чернишовою.

Також у зустрічі взяли участь кваліфіковані керівники структурних підрозділів СМУ: начальник управління - Олена Працько, заступник начальника управління – начальник відділу Марина Попова.

Зустріч проходила у невимушеній, конструктивній обстановці. Головним питанням зустрічі було обговорення  очікуваних до сплати податків до кінця 2021 року та перспективи їх сплати у наступному 2022 році з урахуванням росту ВВП.

ПрАТ "ГЛИНИ ДОНБАСУ" з 1995 р. спеціалізується на видобутку високоякісних глин, що залягають у Донецькій області, а також піску, гравію. Входить до складу концерну Sibelco Group. Глина експортується майже до 20 держав світу.

Під час зустрічі обговорені ряд актуальних питань щодо адміністрування податків, критерії для включення до Реєстру великих платників податків.

Андрій Суббот окремо наголосив, що забезпечення високоякісного сервісу для платників – сьогодні пріоритетний напрямок роботи відомства. Зокрема, розповів присутнім про переваги користування сервісом ДПС «Електронний кабінет платника».  Також акцентував увагу на можливості дистанційного спілкування з податковою службою засобами сервісів «InfoTAX» та «Контакт-центр ДПС», використання таких інформаційних ресурсів ДПС України, як: Facebook, Telegram-канал.

«Зі свого боку можу запевнити, що Східне управління ДПС по роботі з ВПП готове до конструктивного діалогу з бізнесом. Адже у час економічних випробувань головною для нас залишається фінансова стабільність нашої країни, а про неї ми повинні дбати спільно», – підсумував Андрій Суббот.