Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Великими платниками податків, які обслуговуються Східним МУ, за підсумками вересня п.р. задекларовано 1782,2 млн грн податку на додану вартість

, опубліковано 21 жовтня 2021 о 17:03

Про результати декларування ПДВ у жовтні ц.р. великими платниками Сходу розповів для ЗМІ начальник Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з ВПП Богдан Катрушин.

"Наша мета – підвищення рівня життя людей через розвиток економіки. Великі платники податків роблять важливий внесок в розвиток держави. Зростання задекларованих сум ПДВ в умовах суттєвих карантинних обмежень є спільним результатом  плідної співпраці податківців та працедавців, які дбають про своїх працівників, продовжують працювати та сумлінно виконувати свої функціональні обов'язкі та сплачувати податки у повному обсязі", - підкреслив Богдан Катрушин.

Великими платниками податків, які обслуговуються Східним МУ, за підсумками вересня п.р. задекларовано 1782,2 млн грн податку на додану вартість. Досягнуто зростання ПДВ на 90,3 млн грн або на 5,3 відс. в порівнянні з відповідним місяцем минулого року (1691,9 млн гривень).