Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підведено підсумки конкурсу дитячої творчості «Податок в Україні – достаток у родині!», присвяченому святкуванню 30-ї річниці Дня Незалежності України

, опубліковано 01 вересня 2021 о 11:09

Днями, 31 серпня, у Східному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків підведено підсумки конкурсу дитячої творчості «Податок в Україні – достаток у родині!», присвяченому  святкуванню 30-ї річниці Дня Незалежності України.

На передодні Дня знань переможців конкурсу привітав керівник Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Богдан Катрушин та особисто вручив їм грамоти та цінні подарунки. Після нагородження дітей чекав солодкий стіл з улюбленими смаколиками.

Надзвичайно приємно отримати творчі вироби та малюнки діточок наших фахівців.

Опрацьовуючи кожну роботу, нас переповнювала гордість за талановитих дітей. Приємно зазначити активну патріотичну позицію, яка прослідковується в кожній роботі.

Надзвичайно зворушливі описи до малюнків! Там як свої думки і почуття, так і висловлювання видатних людей, народної мудрості.

ОСОБЛИВА ПОДЯКА УЧАСНИКАМ КОНКУРСУ!

Ви неймовірно талановиті! Ваші роботи наповнені глибоким розумінням теми про податки, турботою про місто та  Україну в цілому.

ШАНОВНІ БАТЬКИ прийміть слова щирої вдячності за любов, навчання, виховання наших дітей, педагогічний талант, професіоналізм, компетентність та відданість своїй справі.

Завдяки вам діти розкривають свої здібності і таланти. Уклін вам за працьовитість, терпіння, індивідуальний підхід і чуйне ставлення до кожної дитини.

Бажаємо міцного здоров’я, оптимізму, благополуччя і успіхів!