Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Богдан Катрушин - керівник Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків вітає з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України

, опубліковано 20 серпня 2021 о 15:00

Шановні українці!

Прийміть щірі вітання з нагоди великих національних свят нашої держави – Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України!

Для кожної країни прапор – символ її суверенітету та єдності нації, уособлення її могутності і незалежності. День Державного Прапора – це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність.

День Незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень.

Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки.

Тож, нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі. Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії, снаги і впевненості у власних силах і переконаннях.

Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, добробуту, життєвої наснаги, впевненості у власних силах і нових звершень на благо України!

Зі святами! З Днем Державного Прапора України та  30 -  річчям  Незалежності України!