Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У рамках відкритого діалогу податківці зустрілись з представниками ПРАТ «Електрометалургійний завод «Дніпроспецсталь» ім. А.М. Кузьміна»

, опубліковано 04 серпня 2021 о 17:14

Сьогодні, у Східному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків (далі – СМУ) у режимі відеоконференцзв’язку з використанням ZOOM у рамках відкритого діалогу відбулася робоча зустріч в. о. начальника СМУ Андрія  Суббота з представниками ПРАТ «Електрометалургійний завод «Дніпроспецсталь» ім. А.М. Кузьміна», а саме: заступником Голови Правління по фінансам та економіки Сергієм Барабаш та головним бухгалтером Галиною Лучко.

Також у зустрічі взяли участь начальник Запорізького управління податкового адміністрування підприємств СМУ Дмитро Білий та кваліфіковані фахівці Запорізького управління податкового адміністрування підприємств СМУ.                       

Андрій  Суббот привітав присутніх і побажав конструктивного діалогу.

На зустрічі порушено ряд нагальних питань:  щодо адміністрування податку на додану вартість, врегулювання питання з бюджетного відшкодування ПДВ та своєчасності та повноти сплати податків до бюджету.

«Втім нові підходи у діяльності податкової служби спрямовані на встановлення партнерських стосунків із представниками великого бізнесу, тож ніяких непорозумінь бути не повинно, все вирішується шляхом відкритої бесіди», - резюмував Андрій  Суббот.

Керівник підкреслив, що фахівці СМУ готові надати кваліфіковану  допомогу щодо вирішення проблемних питань, які виникають у платників в частині застосування податкового законодавства.

Учасники заходу подякували за актуальну інформацію та висловили бажання щодо проведення таких зустрічей у подальшому.