Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча зустріч в.о. начальника СМУ Андрія Суббота з фінансовим директором ТОВ «Агро-Овен»

, опубліковано 28 липня 2021 о 16:08

Сьогодні, 28 липня, у Східному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків (далі – СМУ) відбулася робоча зустріч в. о. начальника СМУ Андрія  Суббота з фінансовим директором  ТОВ «Агро-Овен» Іриною Михайловою, головним бухгалтером Оленою Александровою  та представниками бухгалтерсько-аудиторської служби платника з питань  податкового  супроводження та обговорення проблем щодо оподаткування діяльності сільгоспвиробників.

 
На зустрічі порушено широке коло питань:  щодо застосування спрощеної системи оподаткування для сільгоспвиробників, розрахунку критеріїв для включення до Реєстру великих платників, окремих питань проведення перевірок з питань дотримання податкового законодавства, практичних моментів щодо заповнення декларації з ПДВ.


Андрій  Суббот звернув увагу -  податкові органи  при реалізації  державної податкової політики в повній мірі забезпечують дотримання принципу  пропорційності, при цьому діяльність податкової служби є прозорою та відкритою, що дозволяє досягти розумного співвідношення між цілями державного впливу на платників та засобами задля їх досягнення.

Керівник підкреслив, що фахівці СМУ готові надати кваліфіковану  допомогу щодо вирішення проблемних питань, які виникають у платників в частині застосування податкового законодавства.