Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Paperless ДПС - 2021: сплачуй податки в декілька кліків

, опубліковано 19 липня 2021 о 08:00

«Податкова продовжує тримати курс на діджиталізацію. Я дуже вдячна 3 млн платників, які користуються нашими сервісами. Наші сервіси стали більш необхідними та корисними. Ми щоденно працюємо над тим, щоб податки сплачувати було легко та зручно», – зауважила Наталія Калєніченко, заступник Голови ДПС з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

«Сьогодні не податкова контролює платників, а платники – податкову», – такої думки Наталія Калєніченко.

Заступниця Голови ДПС розповіла й про переваги чат-боту InfoTAX. Так, завдяки push повідомленням на Telegram чи Viber платник може отримувати інформацію зі свого Електронного кабінету. Це дуже зручно, оскільки не потрібно постійно заходити, витрачати час та перевіряти свій Е-кабінет.

Про переваги діджиталізації та що робить податкова в цьому напрямку розповіла Наталія Калєніченко під час онлайн-форуму: «Діджиталізація професії бухгалтера: проблеми сьогодення та перспективи майбутнього», який відбувся 16 липня та був організований компанією ЛІГА:ЗАКОН.

Довідково: на сьогодні 3 млн платників користуються 100 сервісами Е-кабінету. Понад 20 актуальних сервісів надає чат-бот InfoTAX у Telegram та Viber.

Саме ваші пропозиції та зауваження важливі для нас. Користуйтеся електронними сервісами ДПС і ми разом з вами будемо їх запроваджувати і вдосконалювати!

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

https://t.me/infoTAXbot

Підписатись на телеграм-канал ДПС

https://t.me/tax_gov_ua