Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулися урочисті заходи з нагоди професійного свята Дня працівника державної податкової служби України

, опубліковано 01 липня 2021 о 09:11

30.06.2021 року в Східному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків відбулися урочисті заходи з нагоди професійного свята - Дня податківця України відповідно до Указу Президента України від 15.06.2020 р. № 252/2020.

Святкова нарада розпочалася з вітальних слів керівника Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Богдана Катрушина, який висловив щиру подяку колективу за гідне виконання обов’язків, за розуміння важливості завдань, сумлінну та наполегливу працю усім податківцям міжрегіонального управління, у першу чергу пенсіонерам та ветеранам служби, привітав зі святом, побажав міцного здоров’я, миру, родинного затишку та оптимізму.

«Сьогодні, у День податківця України, ми вшановуємо ветеранів податкової служби. Ми не називаємо наших ветеранів колишніми працівниками податкової служби – адже ви були і є разом з нами. Саме вони розпочинали створення податкової служби країни, своєю працею закладали основи її діяльності – нам це продовжувати та намагатись бути ще кращими», - зазначив Богдан Катрушин.  

На нараду було запрошено адміністратора відокремленого підрозділу Громадської організації «Всеукраїнська Асоціація ветеранів Державної податкової служби України» Офісу ВПП у  м. Києві по Східному міжрегіональному управлінню Олену Немченко.

Олена Немченко привітала колег з професійним святом та підкреслила, що Громадська ветеранська організація морально, а за потреби і матеріально підтримує тих, хто стояв біля витоків створення фінансової системи України.

З привітанням також виступив голова профспілки - Сергій Мулін, який приєднався до привітань керівництва та побажав усім працівникам податкової служби міцного здоров’я, здійснення мрій, удачі, чудового настрою, добробуту та натхнення.