Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці завітали на урочисті заходи "Вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту" до випускників 11-Б класу Маріїнської гімназіі № 33, м. Дніпра

, опубліковано 30 червня 2021 о 13:38

Відзначити завершення навчального процесу - це добра традиція, сповнена тепла і вдячності.

Цього року на свято "Вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту" до випускників 11-Б класу Маріїнської гімназіі № 33, м. Дніпра завітав заступник начальника Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Суббот Андрій Анатолійович.

Від імені працівників та керівництва Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків привітав сьогоднішнів випускників із закінченням навчання в школі та побажав підкорення нових вершин знань всім тим, хто бажає отримати у подальшому вищу освіту, зустрічати на життєвому шляху добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Враховуючи, що на цьому етапі найбільш важливим питанням є вибір професії, яка визначить подальшу долю, він висловив надію, що хтось із нинішніх випускників обере професію податківця та прийде працювати до податкової служби. 

Андрій Суббот зазначив, що Україна завжди була країною розумних людей, а українці нацією багатою інтелектом і знаннями, і можливо серед сьогодняшніх випускників є майбутні визначні діячі, керівники великих підприємств, якими буде пишатися вся країна.  Висловив сподівання, що молоде покоління зробить гідний і вагомий внесок у розбудову нашої держави, адже молодь - наше майбутнє і від отриманих ними знань залежить подальший розвиток нашої країни. 

Також, було приділено уваги до  не менш актуального та важливого свята, яке відбулося 28 червня, з відзначення 25-ої річниці Конституції України! Це – перша Конституція незалежної України, котра стала основою розбудови нашої держави як повноправної учасниці світового співтовариства. Конституція визначила найціннішими життя людини, її здоров’я, честь і гідність, надала кожному громадянину свободу слова та віросповідання. І обов’язок кожного українця – поважати Конституцію й неухильно дотримуватися її принципів.

"Україна розпочинається з кожного з нас, тож бажаю всім нам миру та спокою, успіхів та процвітання", – зазначив Андрій Суббот.