Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Студенти – наше майбутнє!

, опубліковано 18 червня 2021 о 11:21

17 червня 2021 року відбулося підписання договору про співпрацю між Східним міжрегіональним управлінням ДПС по роботі з великими платниками та Університетом митної справи та фінансів.

Захід відбувся за спільної ініціативи керівника Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків на чолі з керівником Богдана Катрушина та ректору  Університету митної справи та фінансів Дмитра Бочарова.    

Учасники зустрічі із захопленням слухали змістовні вислови Богдана Катрушина та Дмитра Бочарова.

 

Богдан Катрушин професійно висвітлив всі найактуальніші теми: окреслив основні завдання та функції міжрегіонального управління, напрями роботи, якими займаються структурні підрозділи, а також запросив студентів прийняти участь у найближчому конкурсі на вакантні посади до Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків.

Ректор університету Дмитро Бочаров наголосив, що однією з головних віх взаємодії є працевлаштування випускників, проходження практик та стажувань для студентів.

Дякуємо представникам Університету митної справи та фінансів за цікаву зустріч та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю! Ми завжди відкриті до взаємодії зі студентською молоддю!