Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Важливо знати платникам: наближається термін подання відомостей щодо бенефіціарів

, опубліковано 14 червня 2021 о 16:41

Східне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків  звертає увагу  про наближення терміну подання відомостей  щодо бенефіціарів.

Положення про форму та зміст структури власності затверджено Наказом Мінфіну від 19.03.2021 р № 163. Даний наказ опубліковано в «Урядовому кур’єрі» 11.06.2021 року. Подання відомостей щодо бенефіціарів  необхідно упродовж  трьох місяців після набрання чинності наказу. Наказ набере чинності з 11.07.2021 року.

Зазначене Положення розроблено відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань» і Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» та відображає форму і зміст структури власності.

Ознайомитись зі зразками складання схематичного зображення структури власності платники мають можливість на офіційному вебсайті Мінфіну за посиланням:

https://mof.gov.ua/uk/samples_of_drawing_up_a_schematic_representation_of_the_ownership_structure-517