Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Східне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків надало 1899 адміністративних послуг з початку року

, опубліковано 07 червня 2021 о 16:29

Про результати роботи в сфері надання адміністративних послуг розповів в.о. заступника начальника Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Юрій Назаренко.

За його словами, великим платникам, які обслуговуються у Східному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків з початку року надано 1899 адміністративних послуг, у т.ч. у травні місяці поточного року - 394.

Найбільшу кількість адміністративних послуг за вказаний період було надано:

по реєстрації реєстраторів розрахункових операцій з початку року – 877, за звітний місяць - 197,

по реєстрації книг обліку розрахункових операцій з початку року 823, за звітний місяць - 161.

З початку року зареєстровано 199 розрахункових книжок до реєстраторів розрахункових операцій, за звітний місяць - 36.

Крім того, видано з початку року 51 довідку про підтвердження статусу податкового резидента України (за звітний місяць – 7) та 21 довідку про сплачений нерезидентом в Україні податку  на прибуток (доходи) з початку року (за звітний місяць – 4).

А також, з початку року було  видано 1266 довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи.

Скарг від платків податків на якість та оперативність надання адміністративних послуг не надходило. Всі послуги надані в електронній формі.

З метою забезпечення зворотнього зв’язку з платниками податків щодо якості наданих адміністративних послуг в Інтернет-мережі розміщено поштову скриньку vpp.sdpi.dp.propozicii@sfs.gov.ua.

Також відповідну поштову скриньку для збору  пропозицій  розташовано у холі адміністративної будівлі управління за адресою пр-т. О.Поля буд.57, м. Дніпро.

Для зручності платників запущено сервіс «InfoTAX» за допомогою якого платники мають можливість через Телеграм-канал або Viber скористатись можливістю отримати всі свої дані, які є в органах ДПС.