Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Любимо дітей! Любимо літо! Любимо Україну!

, опубліковано 01 червня 2021 о 16:13

Сім’я і дитина – це споконвічні цінності, які сповідує український народ. Зігріваючи теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави.

Святкування дня дитини запроваджено з метою привернення уваги широкої громадськості, організацій та установ до питань, спрямованих на реалізацію заходів щодо забезпечення добробуту дітей в усьому світі. Адже, діти – найдорожче, що є в нашому житті, наше майбутнє, майбутнє України.

Сьогодні, 1 червня у День захисту дітей, керівництвом Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків було відвідано вихованців КЗО «Дніпропетровський навчально – реабілітаційний центр № 1» ДОР для дітей з вадами розумового та фізичного розвитку м. Дніпра, з привітаннями кожної дитини зі святом. Під час зустрічі познайомилися з чудовими, щирими дітьми. Приєдналися до святкових заходів з нагоди Дня захисту дітей. Ми старалися подарували дітям крихту тепла та ніжності, якої їм так не вистачає. Спостерігаючи за дітьми щораз виявляємо чимало нового. Але єдине лишається незмінним: кожна дитина – неповторна.

«Завдання і обов’язок кожного дорослого – захищати і дати можливість жити в кращих умовах, вберігати від бід. Дитяча посмішка – найвища нагорода для дорослих», – зазначив керівник Східного МУ Богдан Катрушин.