Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Східному управлінні обговорили питання надходжень до бюджету ПДФО, ЄСВ та військового збору

, опубліковано 09 квітня 2021 о 16:57

У Східному управлінні обговорили питання надходжень до бюджету ПДФО, ЄСВ та військового збору

У Східному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків відбулося засідання «круглого столу» в онлайн режимі з використанням програми Zoom за участю заступника начальника Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Андрія СУББОТА та керівників відділів підприємств групи АТБ.

На засіданні обговорювались питання стосовно надходжень до бюджету ПДФО, ЄСВ, військового збору щодо збільшення рівня наповнення місцевого бюджету відповідними податками.

Значну увагу було приділено новим формам об’єднаної звітності  Податкового розрахунку сум доходу нарахованого (сплаченого) на користь платників податків – фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску.

В ході обговорення зазначеної теми учасників цікавили питання стосовно порядку формування та надання Податкового розрахунку за відокремлені підрозділи, необхідності надання копій розрахунків, кодифікатору адміністративно-територіальних одиниць та територій територіальних громад (КАТОТТГ), мета його застосування та інше.

Засідання «круглого столу» проведено з метою підвищення ефективності адміністрування податків, які сплачуються великими платниками, налагодження партнерських відносин та роз’яснювальної роботи щодо нових змін в законодавстві.