Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про результати роботи в сфері надання адміністративних послуг за березень 2021 року

, опубліковано 09 квітня 2021 о 11:37

Про результати роботи в сфері надання адміністративних послуг

за березень 2021 року

 

Східне міжрегіональне управління   ДПС по роботі з великими платниками податків  надало адміністративних послуг  с початку року 1095, за звітний місяць 384.

Найбільшу кількість адміністративних послуг за вказаний період було надано по реєстрації реєстраторів розрахункових операцій (471) за звітний місяць 151,та по реєстрації книг обліку розрахункових операцій (488), за звітний місяць 202 реєстрація книг обліку розрахункових операцій. Було зареєстровано 136 розрахункових книжок до реєстраторів розрахункових операцій, всі послуги  надані в електронній формі.

 За квартал цього року видано 40 довідок  про підтвердження статусу податкового резидента України, та видано 10 довідок про сплачений нерезидентом в Україні податок на прибуток. Кількість відмов у наданні адміністративних послуг було 4.  

Крім цього с початку року  було видано 696 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи.

Скарг від платників податків на якість та оперативність надання адміністративних послуг не надходило.

 З метою забезпечення зворотнього зв’язку з платниками податків щодо якості наданих адміністративних послуг в Інтернет-мережі розміщено поштову скриньку vpp.sdpi.dp.propozicii@sfs.gov.ua.

Також відповідну поштову скриньку для збору  пропозицій  розташовано у холі адміністративної будівлі управління за адресою пр-т.О.Поля,57

м. Дніпро.