Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Східному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків відбулася семінар-нарада з працівниками.

, опубліковано 17 травня 2024 о 14:14

Актуальні питання стосовно дотримання заборон та обмежень, встановлених Законом України «Про запобігання корупції», запобігання та врегулювання конфлікту інтересів були висвітлені сьогодні під час проведення семінар-наради з працівниками управління. 

Керівник Міжрегіонального управління Петро Кливець відкрив нараду та наголосив, що Міжрегіональне управління, як територіальний орган ДПС, для забезпечення виконання основних завдань з реалізації державної податкової політики повинно суворо дотримуватись загальної єдиної відомчої політики ДПС щодо запобігання та протидії корупції. ДПС декларує повну відмову і суспільну нетерпимість до корупції у будь-яких проявах, утвердження культури доброчесності та поваги до верховенства права. Працівники ДПС зобов’язані дотримуватись вимог і обмежень, встановлених Законом, а також антикорупційної політики та принципів, визначених Антикорупційною програмою ДПС.

Нараду продовжив завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції Руслан Ігліков, який зауважив, що забезпечення належного застосування антикорупційного законодавства є запорукою мінімізації умов (причин) виникнення корупційних ризиків у діяльності ДПС, зниження їх вливу та зменшення ймовірності вчинення корупційних та пов’язаних з корупцією правопорушень працівниками. А проведення роз’яснювальної та просвітницької роботи із запобігання, виявлення та протидії корупції спрямоване на підвищення рівня обізнаності, забезпечення належного знання та розуміння працівниками ДПС положень антикорупційного законодавства. 

Головний державний інспектор сектору з питань запобігання та виявлення корупції Максим Захаров довів до відома присутніх вимоги Закону України «Про запобігання корупції» щодо заборон та обмежень, встановлених для державних службовців.

Очільник Міжрегіонального управління Петро Кливець наголосив на неухильном дотриманні усіма працівниками Міжрегіонального управління вимог антикорупційного законодавства.