Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (відповідно до пункту 41 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання

, опубліковано 04 лютого 2022 о 14:46

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (відповідно до пункту 41 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів»)

1

Назва предмета закупівлі

Послуги з охорони майнового комплексу Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків,

ДК 021:2015 – 75240000-0 «Послуги із забезпечення громадської безпеки, охорони правопорядку та громадського порядку»

 

2

Вид процедури

Переговорна процедура

 

3

Ідентифікатор закупівлі

UA-2021-12-30-002283-a

 

4

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Відповідно  п. 2 ч. 2 ст. 40 переговорна процедура закупівлі застосовується замовником як виняток у разі якщо роботи, товари чи послуги можуть бути виконані, поставлені чи надані виключно певним суб’єктом господарювання (відсутність конкуренції з технічних причин)

5

Обґрунтування розміру бюджетного призначення

Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до розрахунку до проєкту кошторису на 2022рік становить –1467 250,00 грн з ПДВ

6

Очікувана вартість предмета закупівлі

1 467 250,00  грн з ПДВ

 

7

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

З метою забезпечення належної охорони адміністративних будівель та недопущення проникнення на територію сторонніх осіб, запобігання, та у разі необхідності, протидії нападу на об’єкти ДПС, виникає потреба у закупівлі послуг з охорони майнового комплексу Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків, розташованого за адресами:

-       м. Дніпро, просп. Олександра Поля, 57;

-       м. Кривий Ріг, просп. Металургів, 36-Б;

-       м. Запоріжжя, просп. Соборний, 190-А.

Відповідно до п.2 Категорій об’єктів державної форми власності та сфер державного регулювання, які підлягають охороні органами поліції охорони на договірних засадах, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.11.2018 № 975, охороні органами поліції охорони на договірних засадах підлягають об’єкти, де розміщуються органи державної влади (за пропозиціями/зверненнями керівництва). Відповідно до п.1 Положення про Державну податкову службу України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06 березня 2019 р. № 227 (далі – Положення), Державна податкова служба України (ДПС) є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра фінансів, який реалізує державну податкову політику, державну політику з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі - єдиний внесок). Відповідно до п.7 Положення про Східне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків, повноваження здійснюються безпосередньо та через утворені в установленому порядку територіальні органи. ДПС та її територіальні органи є контролюючими органами (податковими органами/органами стягнення).

Положенням про Управління поліції охорони в Дніпропетровській області (далі – Управління), затвердженим наказом Національної поліції України від 07.11.2015 № 46 у редакції наказу Національної поліції України від 21.10.2019 № 1038 (далі – Положення про Управління) передбачено, що принципом та ідеєю створення Управління є забезпечення публічної безпеки і порядку, боротьба зі злочинністю на місцевому рівні шляхом охорони об’єктів, майна усіх форм власності, охорони фізичних осіб, запобігання та припинення правопорушень у місцях несення служби. Одним із основних видів діяльності Управління є охорона об’єктів права державної власності у випадках та порядку, визначених чинним законодавством. Управління здійснює послуги з охорони, що надаються на договірних засадах у порядку, встановленому законодавчими, підзаконними актами, а також нормативними актами МВС, організаційно-розпорядчими актами Національної поліції та Департаменту поліції охорони.

Для закупівлі «ДК 021:2015 - 75240000-0 Послуги із забезпечення громадської безпеки, охорони правопорядку та громадського порядку (Послуги з охорони майнового комплексу Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків)» замовник зобов’язаний залучити підрозділ Поліції охорони.